HR Business Partner

The job

Wie zijn wij

Rivièra Maison groeit. En met groei komt verandering. Met elke verantwoordelijkheid binnen Rivièra Maison geven wij jou de kans om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij geven jou de vrijheid om zelf gedreven en innovatief te zijn, en om jouw ownership te tonen.


Wij zijn Timon, Roza, Charlotte, Fincy en Roosmarie. Samen vormen wij het HR team. Ondernemerschap, enthousiasme en vooral het oog op de mens is wat ons drijft. We zijn een hecht team en werken nauw met mekaar samen. Binnen ons team zijn wij samen bezig om HR en Recruitment naar een next level te tillen.


Wat bieden wij jou:

Natuurlijk vertellen wij je graag alles over deze rol, maar laten we beginnen met aan te geven what's in it for you:

  • een werkplek met een homey vibe op ons kantoor in Amsterdam;
  • een korting van 20% op onze hele collectie;
  • wij bieden jou een aantrekkelijke korting op een zorgpremie bij CZ;
  • dankzij onze partnerschip met FiscFree kunnen wij jou een geheel nieuwe fiets naar keuze aanbieden met korting;
  • Gezellige borrels en andere leuke (RM) attenties;
  • dagelijks een vers bereide lunch tegen een aantrekkelijk tarief op het hoofdkantoor.


Jouw rol

In deze stand alone rol als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, realiseren en opvolgen van ons HR-beleid, in lijn met onze algemene strategie. Hierbij staan people management en change management centraal, want we zijn in ontwikkeling. Je adviseert en begeleidt dagelijks verschillende managers van ons kantoor, winkels en distributiecentrum bij algemene personeelsvraagstukken zoals planning, ontwikkeling, verzuim, evaluatiegesprekken en mobiliteit. Je werkt actief mee aan hun groei door je coachende capaciteiten. Data is belangrijk voor ons, dat houdt in dat je zorg draagt voor verschillende nodige HR rapportages. Doordat er zoveel mooie uitdagingen liggen binnen HR vinden wij het belangrijk dat je een pro actief bent, en verschillende HR gerelateerde projecten op je neemt. Je moet het leuk vinden om samen met ons team te bouwen en de vrijheid te krijgen waarin jouw input en creativiteit gewaardeerd wordt.


Ga je aan op woorden als pragmatisch, oplossingsgericht, positief, vernieuwend, hands-on, analytisch, organisatorisch, ondernemend en overtuigend? Dan is dit jouw functie!

Wij verwachten

Onze ideale kandidaat:

  • Is minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Heeft 3-5 jaar ervaring binnen een soortgelijke HR rol.


Interesse gewekt?

Daar zijn wij blij mee! Klik op reageer om te solliciteren. Voor vragen over deze vacature, neem gerust contact met ons op via: jobs@riviera-maison.nl


Grow with us!


Wij verstrekken geen visum voor deze positie. 

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.