Assistent Store Manager Zaandam

The job

Wie zijn wij

Rivièra Maison groeit. En met groei komt verandering. Met elke verantwoordelijkheid binnen Rivièra Maison geven wij jou de kans om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij geven jou de vrijheid om zelf gedreven en innovatief te zijn, en om jouw ownership te tonen.

Ons doel is om onze klanten de full experience te geven van Rivièra Maison. Wij zijn op zoek naar een collega Assistent Store Manager die gedreven is om onze klant op #1 te plaatsen, elke dag weer, en ervoor zorgt dat wij onze groei realiseren.


Wat bieden wij jou

Natuurlijk vertellen wij je graag alles over deze rol maar laten we beginnen met aan te geven what is in it for you:

  • een werkplek met een homey vibe;
  • hoe klinkt een korting van 20% op onze hele collectie? Misschien wel jouw kans om eindelijk die mooie bank aan te schaffen die je hebt gezien in 1 van onze stores;
  • wij bieden jou een korting op een zorgpremie bij CZ;
  • omdat wij samenwerken met FiscFree kunnen wij jou voorzien van een geheel nieuwe fiets naar keuze met korting.


Jouw rol

Als Assistent Store Manager ben jij de ultieme merkambassadeur van Riviera Maison, waarbij exclusiviteit, sfeer en service centraal staan. You lead by example en coacht het team op sales, klantcontact en VM. Het oog op de mens is hierin van belang. Als Assistent Store Manager ondersteun jij de Store Manager waar mogelijk, met name op administratief gebied. Een inspirerende winkelomgeving voor onze klanten creëren is een belangrijk focuspunt. Hierbij zorg je tevens voor de beste klantervaring in winkels, altijd met een lach op je gezicht. Onze klanten laten zich graag door jou adviseren over onze producten, kwaliteit, promotie en prijs. Je bent een ondernemer en denkt in kansen en mogelijkheden en bent bereid om zelf ook je handen uit je mouwen te steken wanneer nodig.

Requirements

Onze ideale kandidaat

  • heeft minimaal 3 jaar in een soortgelijke rol;
  • is in staat om in het weekend te werken;
  • is salesgericht;

Interesse gewekt?

Daar zijn wij blij mee. Klik op reageer om te solliciteren. Als je vragen hebt voel je dan vrij om contact met mij op te nemen op: jobs@riviera-maison.nl


Grow with us!


Wij verstrekken geen visum voor deze positie.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.