Overslaan naar content

Stage (winkel) - Rivièra Maison

Op locatie
  • Overal, Utrecht, Nederland
Stores

Functieomschrijving

Lijkt het je leuk om meer te leren over de retail en interieur wereld? Dan is dit de stage voor jou! Binnen Riviera Maison zijn er doorlopend stage mogelijkheden voor enthousiaste en leergierige studenten. 


De stage

Als onderdeel van het winkel team ondersteun je bij het bieden van de beste klantervaring en service. Je leert adviseren op het hoogste niveau. Daarnaast help je mee de sales te maximaliseren, en leer je over visual merchansiding en interieur advies. Je draait mee in de dagelijkse operatie, en zorgt ervoor dat de winkel aangevuld, schoon en uitnodigend is. In- en uitpakken, schoon- en koffie maken horen uiteraard ook bij de diverse werkzaamheden die je tijdens je stage zult vervullen. Wij zorgen ervoor dat leren en verbeteren centraal staan in je dagelijkse werk. Tijdens de stage word je actief begeleid door een mentor met uitgebreide ervaring. 


Over Rivièra Maison

Rivièra Maison is een Nederlands interieurmerk met een eigen signatuur; origineel en exclusief. Met een brede collectie meubels, accessoires en jaarlijks meerdere seizoencollecties creëren wij een warme woonsfeer waarbij alles draait om het creëren van het "ultieme thuisgevoel".

Rivièra Maison heeft zich ontwikkeld tot een sterk merk met meer dan 600 verkooppunten wereldwijd; eigen winkels, shop in shops en als (inter)nationale groothandel. Met veel passie en enthousiasme is ons team geïnspireerd om onze missie om het merk te laten groeien te realiseren.


Wat bieden wij

  • Een dynamisch, open en warme werkomgeving;
  • De mogelijkheid om veel kennis op te doen en jezelf te ontwikkelen;
  • Een stagevergoeding en de mogelijkheid om extra te werken tegen een aantrekkelijk uur;
  • Een stageplek bij jou in de buurt. RM heeft winkels op verschillende locaties in Nederland, dus geen lange reistijd! 


Zie jij jezelf al stage lopen in een van onze winkels? Klik dan op 'reageer' om te solliciteren en deel jouw CV en motivatie!

Vragen? Ons HR-team helpt je graag verder, neem contact op via: jobs@riviera-maison.com


LET OP: Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

of