Store Manager Arnhem

The job

Wie zijn wij

Rivièra Maison groeit. En met groei komt verandering. Met elke verantwoordelijkheid binnen Rivièra Maison geven wij jou de kans om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij geven jou de vrijheid om zelf gedreven en innovatief te zijn, en om jouw ownership te tonen. 

Ons doel is om onze klanten de full experience te geven van Rivièra Maison. Wij zijn op zoek naar een collega Store Manager die gedreven is om onze klant op #1 te plaatsen, elke dag weer. Jij bent een people manager pur sang die het team kan leiden en begeleiden en ervoor zorgt dat we onze groei realiseren.


Wat bieden wij jou:

Natuurlijk vertellen wij je graag alles over deze rol maar laten we beginnen met aan te geven what is in it for you:

  • een werkplek met een homey vibe;
  • hoe klinkt een korting van 20% op onze hele collectie? Misschien wel jouw kans om eindelijk die mooie bank aan te schaffen die je hebt gezien in 1 van onze stores;
  • wij bieden jou een korting op een zorgpremie bij CZ;
  • omdat wij samenwerken met FiscFree kunnen wij jou voorzien van een geheel nieuwe fiets naar keuze met korting.


Jouw rol

Als Store Manager ben jij de ultieme merkambassadeur van Riviera Maison, waarbij exclusiviteit, sfeer en service centraal staan. You lead by example en coacht het team in Arnhem op sales, klantcontact en VM. Het oog op de mens is hierin van belang. Voor administratieve taken ren je niet voor weg gezien jij verantwoordelijk bent voor het bewaken van jouw budget, sales en voorraad. Je zult salestargets meekrijgen voor het hele team en zorgt ervoor dat je deze behaalt, maar we verwachten dat je de drive hebt om de doelstellingen te overstijgen. Een inspirerende winkelomgeving voor onze klanten creëren is een belangrijk focuspunt. Hierbij zorg je tevens voor de beste klantervaring in winkels, altijd met een lach op je gezicht. Onze klanten laten zich graag door jou adviseren over onze producten, kwaliteit, promotie en prijs. Je bent een ondernemer en denkt in kansen en mogelijkheden en bent bereid om zelf ook je handen uit je mouwen te steken wanneer nodig. Je dient niet alleen de relaties met onze klanten te onderhouden maar ook met lokale stakeholders.

Requirements

Onze ideale kandidaat

  • heeft minimaal 3 jaar in een soortgelijke rol als store manager;
  • is in staat om in het weekend te werken;
  • is minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • is salesgericht.

Interesse gewekt?

Daar zijn wij blij mee! Klik op reageer om te solliciteren. Als je vragen hebt voel je dan vrij om contact met ons op te nemen op: jobs@riviera-maison.nl


Grow with us!


Wij verstrekken geen visum voor deze positie.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.